Имате възможността да върнете или замените закупен от Вас продукт посредством hotspot-bg.com, в 14-дневен срок от датата на получаване. Причините за това може да са както следва:

  • Смяна на размера
  • Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
  • Промяна на решението относно направената покупка

При горе споменатите условия транспортните такси се поемат от страна на клиента. В случай на грешка от страна на hotspot-bg.com, транспортните такси се поемат от последните. При замяна, новия модел се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат. При окончателно върнат продукт клиента получава обратно заплатената от него сума с  наложен платеж в рамките на 10 работни дниМоля при подаване на заявка, имайте предвид следното:

  • След изтичането на 14-дневният срок, потребителят може да върне стоката само в случай че тя е дефектирала.
  • Задължително е прилагането на получения документ при доставка (фактура)
  • Продуктите не трябва да имат нарушен търговски вид.

Връщане и замяна на бельо и бански не се извършва. 

ЗАЯВИ ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА ?

За да направите заявка в системата ни, е нужно да въведете номера на поръчката Ви, съотвестващ на e-mail-а, който сте използвали при направата и.  След като го направите, ще получите  системно съобщение за адреса, на който да върнете продукта / продуктите.

– ВРЪЩАНЕ – Ако желаете сумата да Ви бъде възстановена, моля изпратете ни данни. Три имена, точен адрес и телефон за контакт.  След като получим потвърждение, че продукта/продуктите са получени на указания адрес, сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на 10 работни дни.

– ЗАМЯНА – Моля отбележете продуктите, които желаете да замените в полето „Код на продукта“.  В полето „Съобщение“ ни изпратете кода или линк към новия продукт, който желаете. След като получим обратно продукта / продуктите, ще изпратим заявените от Вас в рамките на 5 работни дни. Детайли свързани с разлика в сумите ще бъдат коментирани допълнително.

Адрес: Hot Spot Fashion Outlet гр. София, бул.“Черни връх“47

Заявка за замяна или връщане

Име и фамилия:*
E-mail:*
Телефон:*
Номер на поръчката:*
Код на продукта:*
Желая:*
Съобщение: