Добре дошли при нас в Hot Spot – верига магазини за маркови модни облекла

на атрактивни цени!

Чрез своите магазини Hot Spot вече 15 години не спира да предлага водещи брандове от света на модата на цени без конкуренция.

Постоянните промоции и реалните намаления, са само част от приятните изненади, които ще срещнете при нас!

Заповядайте на живо в магазините ни, където ще откриете уникални предложения ексклузивно предлагани само от нас!

Накратко и за част от нашите марки:

Amplified: Брандът е основан през 2004 г. в Лондон. Както може би сте забелязали марката черпи вдъхновение предимно от стила на класически рок банди и изпълнители, като в последно време преминава и през други жанрове в поп музиката.

Cole Haan: Основан през 1928 г. в Чикаго от Трафтън Коул и Еди Хаан, Cole Haan e висококачествен бранд ориентиран в производството на мъжки и дамски обувки и аксесоари.

Coolway: След основаването си през 2003 г. във Валенсия, Coolway бързо се превръща в един от лидерите на иберийския пазар, а не след дълго разпространява влиянието си и в голяма част от Западна Европа. Ориентирана предимно към младите хора, марката вече има своите позиции в големите модни столици по света.

Carmela: Отново испанска марка предлагаща дамски обувки подходящи за всеки повод. Carmela съчетава най-характерните черти на местните дух и култура. В направата на обувките са използвани висококачествена естествена кожа и рециклирани материали.

Ed Hardy: Брандът е лицензиран през 2002 от създателя й Дон Ед Харди – татуист израснал в Южна Калифорния. Съчетаващ форми от японските изкуства и американския ъндъграунд, неподражаемият стил на Ed Hardy прави марката една от най-разпознаваните в света.

Quick: Холандски производител на спортни стоки. Основана през далечната 1905 г. в Хенгело, марката се насочва към производството на обувки за различни спортове, като главният фокус пада върху цар футбол. В момента Quick предоставя екипировка за няколко отбора от холандското футболно първенство.

Sanuk: Производството на Sanuk (в превод от тайландски – забавление) започва през 1997 г. като част от брандовете на Deckers Brands базирана в Калифорния. Стилът на марката се изразява в съчетание на удобство и сърфистски дух.

Superga: През 1911 г. Валтер Мартини основава Superga в Торино, като първоначално се произвеждат тенис обувки, включително известният модел „2750 Classic“. С течение на времето марката преминава и към направата на ежедневни обувки, а през 80-те години на 20-ти век започва и производство на дрехи.